WIE BEN IK

Adviesondersteuning gericht op resultaat

Als trainer en adviseur heb ik ruim 11 jaar ervaring in het ondersteunen van ondernemingsraden.       Zowel op inhoudelijk, juridisch als op procesmatig gebied. Ik verzorg interactieve trainingen voor Ondernemingsraden met handige praktijkvoorbeelden die je als handvaten kunt gebruiken.
De trainingen zijn praktisch, resultaatgericht en helder. Mijn adviesondersteuning leidt tot een vlot constructief proces met concrete resultaten waarmee je effectief invloed uitoefent op de strategie van jouw organisatie.

Dankzij mijn dubbele achtergrond als jurist en procesbegeleider kan ik Ondernemingsraden op alle facetten ondersteunen. Van een deugdelijk juridische analyse van een adviesaanvraag tot een succesvolle onderhandeling over de arbeidsvoorwaarden. Daarbij heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in adviesplichtige onderwerpen zoals reorganisaties, overnames, verhuizingen, fusies en arbeidsvoorwaarden.

Naast trainer en adviseur ben ik tevens horecaondernemer. Samen met drie andere eigenaren run ik twee biologische espressobars aan de Universiteit Maastricht. Je bent van harte welkom om onze koffie en thee te komen proeven!

Ik woon in Maastricht, heb Limburgse wortels, een wereldse blik en twee luie katten.

© 2021 Dienne Hoofs – All rights reserved.