Persoonlijk kennismaken

Wil je weten wat ik voor jullie Ondernemingsraad kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op om een afspraak in te plannen. Deze afspraak is helemaal gratis en vrijblijvend! Tijdens ons kennismakingsgesprek verkennen we de actuele thema’s en leerbehoeften van jullie Ondernemingsraad. Vervolgens vertaal ik de uitkomsten van het gesprek naar een vrijblijvend trainings- of adviesvoorstel, met een helder overzicht van de kosten.

WAT JE VRAAG OOK IS

NEEM CONTACT OP

Zit je met een OR-vraag? Ben je op zoek naar inhoudelijk advies? Of wil je meer weten over mijn trainingen voor Ondernemingsraden? Laat het mij weten. Eenvoudige vragen los ik direct op. Bij complexere zaken bekijken we samen hoe we tot een effectieve oplossing kunnen komen. Wanneer er kosten zijn verbonden aan een advies dan ontvang je altijd eerst een vrijblijvende offerte. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en je hoort snel van mij.

  CONTACTGEGEVENS

  Onderstaand tref je mijn contactgegevens aan. Aangezien ik tijdens kantooruren niet altijd telefonisch bereikbaar ben, kun je het beste een bericht achterlaten via de voicemail. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Zodra ik jouw bericht heb ontvangen neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
  Hoofs Advies & Ondersteuning MZ
  Sterkenbergweg 26
  Maastricht
  6223 GN
  +31 (0) 6 5 22277 59